Sielos treniruočių tvarkaraštis

Sielos treniruočių tvarkaraštis

Mieli žiūrovai,

Sveikoje sieloje – sveikas kūnas, todėl siūlome sielos treniruotes. Jas sudaro 12 užsiėmimų – spektaklių, kurie lavina skirtingas sielos dalis. Pažiūrėję visus naujojo sezono spektaklius, būsite visapusiškai išlavinę sielą ir gausite tai patvirtinantį dokumentą – diplomą su kūrėjų autografais. Daugiau informacijos apie tai, kaip spektakliai veikia sielą, jau rugsėjo pradžioje, o dabar supažindiname su sąlygomis, siekiant diplomo.

 

Pirkite LNDT kasoje (Gedimino pr. 4) bilietą į bent vieną iš 77-ojo sezono premjerų ir kitoje tvarkaraščio kortelės pusėje gaukite anspaudą. Surinkę visus 12 antspaudų ir baigę (-usi) visą sielos treniruočių programą atsiimk JUMS priklausančius prizus:

  • Sielos treniruočių programos baigimo patvirtinantį diplomą su LNDT 77-ojo sezono premjerų kūrėjų parašais
  • Kvietimą dviem į vieną iš 78-ojo sezono premjerų

Sąlygos:

77-ojo sezono sielos treniruočių programos kortelių kiekis yra ribotas. Kortelės platinamos LNDT kasoje (Gedimino pr. 4) iki 2016 11 30.

Dėmesio! Žiūrovai, įsigiję bilietus į premjeras Nr. 1, 2, 3, 4 ir 5 kviečiami su įsigytais bilietais atvykti į LNDT kasą pasiimti kortelę ir kasoje paprašyti anspaudą (-ų) į ją.

Taip pat primename, kad Lietuvos nacionalinis dramos teatras atšaukė 77-ojo sezono premjeras „Tartiufą“ ir „Lokį“. Atsižvelgiant į tai, dalyvaujantys sielos treniruočių programoje turi teisę vietoje atšauktų premjerų pirkti bilietus į bet kurį kitą LNDT spektaklį ir gauti antspaudą.

Sielos treniruočių programoje galioja bilietai įsigyti ne tik į premjerinius, kortelėje išvardintų spektaklių rodymus, bet ir į tolesnius, vyksiančius iki 77-ojo sezono pabaigos. Pvz., bus galima pirkti bilietą į spektaklį „Apreiškimas Marijai“ 2017 m. balandžio mėn. ir gauti antspaudą.

Šioje programoje kvietimai negalioja, tačiau galioja bilietai, iškeisti pagal dovanų kuponus.

Žiūrovai, nepageidaujantys pirkti bilietus į premjeras vaikams („Raudonkepurė“ ir „Kaulinį senį ant geležinio kalno“), bet norintys dalyvauti programoje, vietoje jų gali pasirinkti bet kuriuos kitus du LNDT repertuaro spektaklius ir gauti antspaudus.

Dalyvaujantys programoje ir negavę bilietų į 77-ojo sezono spektaklius, vykstančius LNDT Studijoje ar Raudonojo Kryžiaus ligoninėje, turi teisę vietoj jų pirkti bilietus į bet kurį kitą LNDT spektaklį ir gauti antspaudą.

LNDT pasilieka teisę keisti repertuarą. Jei šioje kortelėje nurodytos premjerų datos skiriasi nuo nurodytų LNDT interneto svetainėje arba kasose, teisingomis reikia laikyti nurodytąsias interneto svetainėje, teatro arba „Tiketos“ kasose.

 

Jei turite papildomų klausimų, kreipkitės telefonu - (8 5) 262 27 42.